Disclaimer Secure-SMS

 

Prin descarcarea si instalarea SMS Protection iti asumi faptul ca, SMS Protection poate fi folosit doar in mod legal.
 Instalarea SMS Protection pe telefonul altor persoane fara consimtamantul lor poate fi considerata o activitate ilegala in tara ta.


 ULTIMATE COMMUNICATION SOFTWARE LTD nu isi asuma nici o vina si nu este responsabila pentru vreun abuz sau daune cauzate de utilizarea SMS Protection.


Clientul garanteaza ca nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie, software, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.


 Clientul este de acord sa scuteasca de raspundere si sa nu actioneze ULTIMATE COMMUNICATION SOFTWARE LTD in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciul,  cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de ACL SOFTWARE ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului